Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein

Yoga en spelmassage:

 

De cursus yoga spelmassage bestaat uit 5 lessen van anderhalf uur. Je leert iedere les een aantal oefeningen en ontvangt daarbij extra informatie. In totaal leer je ongeveer veertig oefeningen. Een aantal van deze oefeningen worden uitgevoerd op hele leuke liedjes en rijmpjes! Je ontvangt de cd ‘ontspanning en plezier voor 2′.  Hierop staan prachtige babyliedjes om samen met je baby te genieten van de leukste yoga-oefeningen en spelmassage.

Met als bonus vier prachtige instrumentale nummers om een ontspannende sfeer te creëren.
Bij deze vorm van les kunnen de baby’s hun kleertjes aanhouden. De baby yoga en spelmassage oefeningen zijn gericht op baby’s vanaf drie maanden totdat ze kunnen lopen. 

Met de aangeboden houdingen, technieken en liedjes voelen ouder en kind zich vertrouwd met elkaar en de onderlinge band wordt hierdoor versterkt. Naast het feit dat baby’s erg genieten van deze oefeningen houden ze ook de spieren en gewrichten soepel, bevorderen ze hun ontwikkeling en vergroten ze het lichaamsbesef. De cursus is het leukst en gezelligst om in groepsvorm aan te bieden waarbij ik heb gekozen voor maximaal zes baby’s.

De workshop spelmassage en yoga: De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.
De workshop is meer een kennismaking met spelmassage en yoga oefeningen.
Bij deze workshop krijg je onder andere informatie over technieken tegen darmkrampjes en
technieken die nuttig zijn voor het rustig slapen gaan van je baby.

Speciaal voor kinderdagverblijven: Deze workshop  kan ook gegeven worden  op een kinderdagverblijf speciaal ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers.  De workshop kan in de avond op locatie gegeven worden waarbij men dan oefent op poppen. Er komen dan ook technieken aan bod die nuttig zijn voor het slapen gaan, tegen darmkrampjes en voor onrustige baby’s op het kinderdagverblijf. 
Als kinderdagverblijf is het ook mogelijk om de workshop aan te bieden aan de ouders bijvoorbeeld als extra activiteit zowel overdag met de baby’s als ’s avonds zonder baby’s waarbij dan geoefend wordt met poppen.
De tijdsduur van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers en de keuze overdag of in de avond.

soort les

aantal lessen

locatie

prijs per baby/deelnemer

privé workshop yoga/spelmassage

1 les van anderhalf uur

bij u thuis

50 euro incl. handleiding en cd met liedjes

workshop yoga/spelmassage in groep maximaal. 6 baby,s

1 les van anderhalf uur

bij deelnemer thuis

40 euro per baby incl. handleiding en cd met liedjes

cursus yoga/spelmassage
in groepsverband 
maximaal 6 baby's

5 lessen van anderhalf uur

bij deelnemer thuis

85 euro incl handleiding en cd met liedjes
50 euro voor gastvrouw


De prijs van een workshop/cursus babymassage of yoga spelmassage aangeboden op een kinderdagverblijf zal in overleg bepaald worden. Hiervoor kunt u het beste eerst contact opnemen.

Het bezoek aan huis voor een workshop of cursus  geldt alleen voor ouders wonend in Den Haag en omstreken.