Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein


Massagecursus voor twee

Masseer je elkaar als partners weleens, maar weet je niet hoe je dit op een effectieve manier kunt doen? Volg dan een massagecursus voor twee bij mij in mijn praktijk in Den Haag. Als je verder wilt gaan dan een ik-doe-maar-wat-massage dan kan ik je helpen. Zo kan ik jullie met de traditionele massage technieken leren, hoe je een ontspannen massage kunt geven. Tijdens de les krijgen jullie persoonlijke aandacht en leg ik op een ontspannen en gezellige manier de massagetechnieken uit. Daarnaast vertel ik je ook hoe je jouw partner kunt masseren om de pijn van zijn of haar rug-, schouder en nekklachten te verlichten.

Hoe ziet de cursus eruit?

De massagecursus voor twee die ik je geef, start met een les van maximaal drie uur. Dit noemen we de workshop voor twee. Tijdens deze les leren jullie hoe je elkaars rug en schouders het beste kunt masseren. De technieken die ik je daarvoor aanleer behoren tot de klassieke ontspanningsmassage. Ik leer jullie de massagetechnieken aan door ze eerst bij één van jullie voor te doen, terwijl de ander kijkt en luistert. Daarna ga je zelf de technieken bij je partner oefenen onder mijn begeleiding. Dan wordt er gewisseld. Op de achtergrond hoor je ontspanningsmuziek die zorgt voor een extra ontspannen sfeer. Na deze les krijgen jullie een uitgebreide handleiding waarin de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen staan. Na deze workshop is het mogelijk om nog meer technieken te leren door het volgen van de volledige cursus van nog 4 lessen. Hierin leren jullie nog het masseren van de benen, armen, voorkant romp, nek en gezicht.

Wat is inbegrepen in deze massagecursus voor twee?

Concreet houdt de eerste les het volgende in:

       3 docent contacturen

       Het aanleren van de technieken voor het masseren van de rug en schouders.

       Gebruik van de comfortabele massagetafel

       100% natuurlijke massageolie

       Uitgebreide handleiding van de aangeleerde massagetechnieken.

Goed om te weten: voor mijn massage cursus hoeven jullie geen voorkennis te hebben. Hebben jullie al een basis? Geen probleem! Dan verdiepen we deze tijdens mijn massage cursus. Zo kunnen jullie elkaar nog beter masseren.

Willen jullie deze cursus volgen?

Als jullie deze cursus bij mij willen volgen, dan kunnen jullie je aanmelden via de OMB Academie waarbij ik aangesloten ben. Het is wel aanbevolen om eerst met mij persoonlijk een datum te prikken, dit kan telefonisch. Voor aanmelden ga naar de website: www.omb-academie.nl
Heb je nog vragen over deze massagecursus voor twee? Aarzel dan ook niet om contact met mij op te nemen.