Anneke Slijfer Massage

 Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein

 Stoelmassage:


De stoel massage is een drukpuntmassage waarbij je wordt gemasseerd op een ergonomische stoel. Het doel hiervan is om het lichaam weer in balans te brengen, de energie beter te laten stromen en het lymfesysteem te stimuleren.               De massagetechnieken zorgen ervoor dat blokkades wegstromen en dat je bloedsomloop dus wordt verbeterd.
Hierdoor verbetert de doorbloeding en verlaten de afvalstoffen sneller je lichaam.De voedingsstoffen en zuurstof worden weer sneller opgenomen in je bloed. Hierdoor kom je weer wat meer tot ontspanning en breng je je lichaamsenergie
weer in balans.

Tijdens de massage worden je hoofd, nek, schouders, rug,heupen, armen en handen behandeld. De totale stoelmassage duurt ongeveer een half uur.

Deze massage is vooral ideaal als je last hebt van rug- nek- of schouderklachten, stress, hoofdpijn, lusteloosheid of slapeloosheid. De behandeling mag echter niet gegeven worden als er sprake is van een ontsteking. Na de behandeling voel je je energieker en fitter. De behandeling is niet bedoeld om ziektes te voorkomen, maar kan klachten als rsi en stress wel verminderen of voorkomen. Het is vooral een ideale massage voor mensen die veel uren achter de computer doorbrengen in dezelfde houding. Voor werkgevers is het een manier om het ziekteverzuim te verlagen. Dit komt omdat mensen zich door de massage veel fitter en minder gespannen voelen. Het aanbieden van een stoelmassage kan dus aangeboden worden door een werkgever maar is ook geschikt als groepsactiviteit voor een speciale gelegenheid zolang er maar een rustige ruimte aanwezig is waar de stoelmassage gegeven kan worden.

stoelmassage

30 minuten

25 euro

stoelmassage via werkgever

30 minuten

20 euro

stoelmassage via werkgever

30 minuten

20 euro

stoelmassage groepsactiviteit

20 minuten

15 euro


 

Wil je een afspraak maken? klik hier