Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein

 Stoelmassage:


Iedereen kent wel het gevoel van een pijnlijke of vermoeide nek en rug. Niemand wil die pijn verdragen, maar velen onder ons hebben er dagelijks mee te kampen. Ik kan met mijn stoelmassage je rug- en nekklachten verzachten. Hierdoor kun je er weer een tijd tegenaan. Tijdens de massage zal je een ontspannen gevoel krijgen en ook de doorbloeding van je lichaam zal beter zijn.

  Wat is een stoelmassage?

Ik geef met plezier een stoelmassage in Den Haag en omstreken. Deze massage is een drukpuntmassage. Je neemt daarbij plaats op een ergonomische stoel. Deze helpt om je lichaam in balans te houden tijdens de massage. Hierdoor kan ik tijdens de massage je energie beter laten stromen en stimuleer ik het lymfesysteem en de doorbloeding. Zo worden de afvalstoffen sneller  afgevoerd, waardoor je beter in je vel komt te zitten, ontspannen bent en bruist van de lichaamsenergie.

  Welke lichaamsdelen masseer ik?

De stoelmassage zelf duurt een half uur. Tijdens de massage behandel ik volgende lichaamsdelen:

       Je hoofd
       Je nek
       Je schouders
       Je rug
       Je heupen
       Je armen
       Je handen

  Waarvoor is deze massage nuttig?

De stoelmassage die ik je kan geven, is nuttig in volgende gevallen: 

       Rugklachten
       Nekklachten
       Schouderklachten
       Stress
       Hoofdpijn
       Lusteloosheid
       Slapeloosheid

Opgelet! Deze behandeling zal je energieker en fitter doen voelen. Echter mag ik je deze behandeling niet geven wanneer je ontstekingen hebt of zwanger bent. Ook heeft deze massage niet de bedoeling om ziektes te voorkomen. Wel is deze behandeling ideaal om rsi (klachten) en stress te verminderen of te voorkomen. De stoelmassage in Den Haag is ideaal als je vele uren zittend achter je computer doorbrengt. Je verandert immers niet veel van houding, waardoor er blokkades in je lichaam kunnen ontstaan.

  Wil jij een stoelmassage in Den Haag?

Je kunt van mijn stoelmassage genieten in mijn praktijk, maar ik kan ook naar jou op je werk komen als er meerdere collega’s interesse hebben. Voor werkgevers bied ik een korting aan, wanneer zij enkele van hun werknemers een stoelmassage willen geven. De werknemer zal dit moment van ontspanning op het werk zeer waarderen. Tot slot kan ik deze massage ook voor groepen en of evenementen geven. De enige voorwaarde is dat er een rustige ruimte is, waarin ik iemand kan masseren.

Heb je nog vragen over deze stoelmassage? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met mij
op te nemen.

  

stoelmassage

30 minuten

25 euro

stoelmassage via werkgever

20 minuten

20 euro

stoelmassage via werkgever

30 minuten

25 euro

stoelmassage groepsactiviteit

20 minuten

15 euro


 

Wil je een afspraak maken? klik hier