Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein

Reiki:


Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekend het 'kracht van de zon'.        

Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijk vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen.

Er hoeft geen diagnose te worden gesteld, de energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau wordt je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Mensen kunnen beter met hun ziekte of problemen omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Bij een Reiki behandeling wordt je met je kleding gewoon aan( zonder schoenen) op een massagetafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Je wordt eventueel toegedekt met een deken om te voorkomen dat je het koud krijgt.

De behandeling duurt ongeveer tussen de 30 en 60 minuten, maar dit is afhankelijk van welke blokkades er zich voordoen. Het is verstandig om de behandeling regelmatig te herhalen. Zo blijven je energiebanen in balans.

Weet dat Reiki geen vervanging is van de reguliere geneeskunde. Reiki helpt ziekte te voorkomen of sneller te helen en is bovenal een aanvulling op andere geneeswijzen. Reiki vervangt nooit de dokter, hulpverlener of andere therapeut die iemand eventueel nodig heeft.

reiki behandeling

30-45 minuten

25-40 euro

Wil je  een afspraak maken? klik hier