Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein

Ontspanningsmassage:


De ontspanningsmassage is een van de bekendere massagevormen. Het doel van deze massage is dan ook om lichamelijk en geestelijk tot volledige ontspanning te komen.  
De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels en er worden afvalstoffen afgevoerd. Ook worden de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren hierdoor weer verbeterd. De spanningen die je hebt opgebouwd vloeien weg en je voelt je weer als herboren. Hierdoor ga je ook weer beter functioneren en voel je je fitter.
De ontspanningsmassage kan worden toegepast om mensen te verlichten van verschillende klachten. 

De massage heeft een positieve invloed op het lichaam, zoals het bewegingsapparaat, de spijsvertering, de hormoonhuishouding en de lichaamsbeleving. Er wordt wel gezegd dat een regelmatige ontspanningsmassage een preventieve werking heeft op de complete lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

Bij de eerste afspraak vindt er eerst een korte intake plaats waarbij we elkaar kunnen leren kennen en wordt er eerst besproken of je bepaalde klachten hebt en wat je wel en niet prettig vindt. Daarna mag je je kleding (gedeeltelijk) uitdoen en gaan liggen op de massagetafel. Je wordt toegedekt met een doek en tijdens de massage blijven de lichaamsdelen die niet gemasseerd worden toegedekt.Tijdens de massage wordt er zo min mogelijk gepraat en draait er muziek op de achtergrond voor een ontspannen sfeer. Na afloop van de massage kun je rustig bijkomen en als je je weer aangekleed hebt kunnen we even bespreken hoe je de massage ervaren hebt. Er is ongeveer 20 minuten extra tijd om even met elkaar te praten en wat water te drinken. Als je vaker voor een massage langskomt wordt deze steeds meer naar jouw behoefte aangepast, dus is het belangrijk om na de massage te bespreken wat je wel en niet als prettig hebt ervaren.

Bij je eerste kennismakingsbezoek in mijn praktijk krijg je 5 euro korting!

Als je na je bezoek aan mijn praktijk, visitekaartjes meeneemt voor een ander en deze komt bij mij als klant, dan krijg je de volgende afspraak een korting van 5 euro.

ontspanningsmassagedeelmassage

30 minuten

30 euro

deelmassage

60 minuten

45 euro

massage

90 minuten

55 euro


De kosten voor andere massages kun je ook terugvinden bij de pagina prijzen.

Wilt u een afspraak maken? klik hier