Anneke Slijfer Massage

 Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein

Over mij

 

Mijn naam is Anneke Boer-Slijfer, geboren in 1966, getrouwd en heb twee volwassen kinderen. 
Na zo'n 18 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang, overigens met veel plezier, wilde ik mij meer bezig gaan houden met het masseren. Een passie waar ik meer rust in kon vinden.

Daarom besloot ik meer massage cursussen te gaan volgen. Met de opleiding docent babymassage en cursussen ontspanningsmassage, stoelmassage en voetreflexmassage wil ik graag mensen een optimale behandeling  bieden op het gebied van massage. Zelf heb ik tijdens de cursussen ontdekt hoe fijn, maar ook belangrijk het is om je goed te kunnen ontspannen en tijd voor jezelf te nemen vooral als men een druk en hectisch bestaan heeft.

Voor een baby is het heel belangrijk om warmte en geborgenheid te ontvangen, waarbij babymassage dus een goede optie is. Maar ook volwassenen hebben nog steeds die behoefte en kan een massage een helende, rustgevende werking hebben.
En niet te vergeten de ouderen onder ons verdienen meer aandacht en door middel van bijvoorbeeld een handenmassage ervaren zij een fijn moment van ontspanning en aandacht.  

Eigenlijk hoort liefdevolle aanraking gewoon bij ons bestaan, maar wordt hier maar weinig bij stil gestaan. Het is een vlugge, gehaaste maatschappij met vooral veel prikkels die we van buitenaf op ons afkrijgen. Het internet met Facebook en mobiele telefoons met App is een leuke nieuwe ontwikkeling, maar geeft eigenlijk nog meer afstand tussen de mensen, waardoor er minder persoonlijk contact plaatsvindt. Het echte contact is echter heel erg belangrijk en daarom ligt daar voor mij een missie. 

Mijn missie en passie is nu dus het geven van ontspanningsmassage voor zowel jong als oud. Sinds massage in mijn leven is gekomen, heeft mijn persoonlijke ontwikkeling een positieve wending genomen en deze mooie ervaring wil ik graag met andere mensen delen.

Sinds januari 2016 ben ik behalve masseur ook trainer bij de cursussen ontspanningsmassage bij Robin van Wees.
Samen met Robin deel ik de missie om de kennis en ervaring van massage te delen, zodat iedereen kan leren
hoe je op een goede manier een geweldige ontspanningsmassage geeft. Zie OMB-Academie.nl


Reiki I en II
Medische basiskennis (diploma)
Docent baby massage (diploma) 
Basis- en vervolgcursus ontspanningsmassage(certificaat)
Trainer ontspanningsmassage
Pulsen
Stoelmassage (certificaat)
Voetreflextherapie (certificaat)

gevolgd bij Vera de Ruiter In verbinding
gevolgd bij CIVAS 
gevolgd bij Miranda van Kester RGDB
gevolgd bij de OMB Academie
gevolgd bij de OMB Academie
gevolgd bij de OMB Academie
gevolgd bij Edwin Ransijn Massage in Beweging
gevolgd bij CIVAS