Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein

Over mij

 Stressvolle baan, rennen, vliegen, gezin, huishouden, zorgen voor…!

Herkenbaar? Een aantal jaren geleden, dacht ik : Hoe kan dat anders? Ga ik mijn huidige baan volhouden tot mijn 67 e jaar? Ik ging op ontdekkingstocht en kwam HET MASSEREN  tegen.
Bij de cursus sprak men over het massagevirus waarmee je besmet kon worden.
Ook ik ben besmet met dit heerlijke virus.

Na het volgen van vele cursussen, opleidingen en de opgedane ervaringen ben ik nu masseur met een mooie praktijk aan huis. Ook geef ik handenmassage in een verpleeghuis, een mooi project en dankbaar om te mogen doen voor de ouderen.

Daarnaast geef ik als trainer cursussen en begeleid ik studenten in de opleidingen van de OMB Academie; dit doe ik met ontzettend veel plezier en zo geef ik het massagevirus weer door aan anderen.

De cliënten die bij mij komen voor een ontspanningsmassage ervaren een massage; gegeven met zorgvuldigheid, aandacht en respect voor ieders grenzen.
Met even tijd voor een luisterend oor, een gevoel van vertrouwen en na de massage een gevoel van ontspanning, en rust in het hoofd en lichaam. Het gevoel van terugkomen in je eigen lijf.

De meeste massages worden gegeven met massageolie en dan is het ook de bedoeling dat je je kleding geheel of gedeeltelijk uit doet. Bewaak hierbij altijd je grenzen. Mocht je om welke reden dan ook, het niet fijn vinden om je kleding geheel of gedeeltelijk uit te doen dan kun je bij mij ook terecht voor een stoelmassage waarbij je je kleding kunt aanhouden.

Pulsing en Reiki zijn ontspannende massagevormen waarbij je ook je kleding kunt aanhouden.
Ben je hier nieuwsgierig naar en wil je hier meer over weten? Lees dan verder  op mijn website of voel je vrij om met mij contact op te nemen.

Ik geloof dat de massage die ik je geef je rust en ontspanning zal geven. Het is dan ook mijn passie, om de rust en ontspanning die ik hierin heb gevonden ook aan jou mee te geven.

Samen met de OMB Academie is het mijn missie om de kunst van het zorgvuldig masseren door te geven aan enthousiaste cursisten en studenten. Je kunt hierbij denken aan een workshop masseren, een cursus handmassage, voetmassage, massage voor twee, babymassage voor ouder en kind of een spelmassage voor kinderdagverblijven.

Waar je ook voor kiest, een massage krijgen of omdat je wil leren masseren! Voor beide opties kan je bij mij terecht, dus bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak!
 Contactgegevens: Mail: annekeslijfer.massage@gmail.com
                               Mobiel: 06-20952006 


Reiki I en II
Medische basiskennis (diploma)
Docent baby massage (diploma) 
Basis- en vervolgcursus ontspanningsmassage(certificaat)
Diploma masseur
Trainer ontspanningsmassage
Pulsen
Stoelmassage (certificaat
Voetreflextherapie (certificaat)

gevolgd bij Vera de Ruiter In verbinding
gevolgd bij CIVAS 
gevolgd bij Miranda van Kester RGDB
gevolgd bij de OMB Academie
gevolgd bij de OMB Academie
gevolgd bij de OMB Academie
gevolgd bij de OMB Academie
gevolgd bij Edwin Ransijn Massage in Beweging
gevolgd bij CIVAS