Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein

Ontspanningsmassage   Handenmassage    Voetenmassage    Voetreflexmassage          Stoelmassage                    Reiki                          Workshop massage voor twee 
Cursus/Workshop babymassage/ yoga-spelmassage

 


Heb je last van stress of voel je veel spanning in schouders en rug, of heb je gewoon behoefte aan een rustmoment en ontspanning, dan is een ontspanningsmassage een goede oplossing en altijd een weldaad voor lichaam en geest. 
De mens zowel groot als klein heeft behoefte aan geborgenheid, warmte en aandacht. In deze hectische tijd en wereld vol prikkels om ons heen, is het belangrijk om af en toe eens tijd voor onszelf te nemen. 

Een handenmassage is een massage die laagdrempelig is en de cliënt kan de handenmassage ontvangen vanuit een stoel of bed. Vooral geschikt voor ouderen in een verpleeg- of verzorgingshuis. Een handenmassage is ook leuk om  als werkgever een keer cadeau te doen aan het personeel. 

Je kunt ook kiezen voor een voetenmassage, dit is ook zeer ontspannend om te ontvangen.De voeten worden de hele dag belast met lopen en staan, dus is het fijn om de voeten regelmatig te laten masseren.

Heb je liever een voet(reflex)massage? Het is fijn om te ontvangen als ontspanning maar zeker ook bedoeld om energieblokkades te behandelen. Het is een goede behandeling tegen overmatige stress en overbelasting.Volgens de reflexologie staan de voeten in directe verbinding met de organen, dus heeft de behandeling ook effect op de organen.

Heb je een kantoorbaan of een baan met zware lichamelijke inspanning dan is stoelmassage een fijne massage om op de werklocatie te kunnen ontvangen. En als werkgever kun je dit aanbieden aan het personeel. Stoelmassage is ook geschikt om te geven bij activiteiten zoals een vrijgezellenfeest of teambuilding of voor een groep bij je thuis. Als er maar een rustige ruimte is waar men de stoelmassage kan ontvangen.

Een reiki behandeling zorgt ervoor dat je energie weer vrijer kan stromen en brengt je energiehuishouding weer in balans.

Workshop massage voor twee: Bij deze workshop leer je samen 7 technieken om een heerlijke ontspanningsmassage te kunnen geven. 

Ook als kersverse moeder of vader kun je wel enige ontspanning gebruiken en is het geweldig om tijdens de cursus babymassage te leren hoe je je baby door middel van massage; ontspanning en geborgenheid te kunnen bieden.

Een workshop of cursus yoga-spelmassage is geschikt voor baby's vanaf 3 maanden totdat hij/zij kan lopen. 

Als ouder leer je met behulp van leuke liedjes en versjes oefeningen om het lichaamsbesef van de baby te vergroten en spieren soepel en lenig te houden. Maar het is vooral samen genieten en plezier maken. 

Op de site kan je informatie vinden over deze verschillende vormen van ontspanning.


Wilt u een afspraak maken? klik hier