Ontspanning en Welzijn voor Groot en Klein

Afspraak maken

Als je graag een massage of behandeling wil ontvangen en ervaren, bel dan eerst voor het maken van een afspraak. We kunnen dan eventueel alvast bespreken wat voor soort massage of behandeling je wil ontvangen en hoe lang de massage gaat duren. En als je nog vragen hebt kunnen we die even doornemen.  Het is daarbij van belang dat je aangeeft of er eventuele lichamelijke of medische klachten zijn.

De massagepraktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 21:30 uur. Het maken van een afspraak kun je alleen doen door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Laat bij geen gehoor een bericht achter, je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Ook voor het deelnemen aan een cursus of workshop kun je telefonisch contact opnemen, waarbij we kunnen bespreken of je individueel les wil of in een groep en kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.
Je kunt ook eerst een mail sturen met vragen over de cursussen of workshops.

Ben je geïnteresseerd in een workshop of cursus babymassage of spelmassage/yoga bij een kinderdagverblijf dan kun je een offerte aanvragen. Voor meer informatie kun je eerst contact opnemen via mail of telefoon.

Als  je een afspraak wilt maken voor een stoelmassage bedoeld voor een groep of op de werklocatie kun je ook een mail sturen.

Als je door onvoorziene omstandigheden verwacht te laat voor de afspraak te zijn, verzoek ik je om mij even te bellen.   Je kunt de afspraak alleen kosteloos afzeggen of verplaatsen als je dit 24 uur van te voren doet.


Telefoonnummer: 06-20952006

Email: info@annekeslijfer.massage.nl